A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Богодухівський центр професійного розвитку педагогічних працівників" Богодухівської міської ради Харківської області

НАВЧАЮТЬСЯ  ПЕДАГОГИ ДОШКІЛЛЯ

Дата: 08.02.2024 15:47
Кількість переглядів: 8

     На сьогодні проблема формування мовлення в дітей дошкільного віку є досить актуальною, адже ступінь розвитку мови старшого дошкільника визначає рівень сформованості соціальних і пізнавальних досягнень дитини, вміння висловлюватися та здобувати інші знання.

      Темі  сучасних підходів до розвитку комунікативно-мовленнєвої компетентності, підготовки до навчання в школі  дітей старшого дошкільного віку  було присвячене засідання  методичної студії, яке відбулось 8 лютого 2024 року.

       В ході засідання спікерами заходу та  вихователями груп старшого дошкільного віку було окреслено проблематику сучасної дошкільної освіти, проаналізовано основні аспекти готовності дитини до навчання в школі, поєднано теоретичні знання з практикою через призму  сучасних реалій.

      Учасники  обговорювали та ділилися досвідом, напрацюваннями щодо реалізації комплексного підходу до розвитку комунікативно- мовленнєвої компетенції дошкільників та   підготовки дитини до школи в умовах дистанційної організації освітнього процесу.

      Дякуємо   учасникам заходу за конструктивну роботу, відповідальність та єдність, творчість та активність!


« повернутися

Вхід для адміністратора