A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Богодухівський центр професійного розвитку педагогічних працівників" Богодухівської міської ради Харківської області

Творча лабораторія для шкільних бібліотекарів

Дата: 13.12.2023 16:02
Кількість переглядів: 6

          13 грудня  шкільні бібліотекарі громади стали учасниками творчої лабораторії на тему «Роль шкільної бібліотеки в освітньому процесі в умовах реалізації Концепції Нової української школи».

         В умовах швидких трансформаційних змін першочерговим завданням для шкільної бібліотеки є перетворення її з центру бібліотечних ресурсів і доступу до інформації у центр дослідження, відкриття, творчості та інноваційної педагогіки. Тому учасники заходу  поділилися власним досвідом, як виконати  окреслені завдання, попрактикувалися у роботі додатків до ZOOM,  завдяки яким онлайн-зустрічі з маленькими читачами легко зробити яскравими, динамічними та інтерактивними.  Дякуємо за цікаві ідеї  шкільним бібліотекарам   Ользі РАГУЛІНІЙ ( Гутянський ліцей) та Ірині  АРТАМОНОВІЙ (Павлівська гімназія). Вдячні  усім учасникам за ініціативність та  креативність.

            Нехай  запропоновані ідеї допоможуть вам, бібліотекарам закладів освіти,   спонукати маленьких читачів до знайомств з новими героями книжок.

          Чекаємо на нові змістовні зустрічі!!!


« повернутися

Вхід для адміністратора