A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Богодухівський центр професійного розвитку педагогічних працівників" Богодухівської міської ради Харківської області

Тренінг для вчителів початкової школи

Дата: 17.11.2023 14:50
Кількість переглядів: 9

 

15-16 листопада у межах реалізації програми підвищення кваліфікації «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення»   проведено тренінг для першої групи вчителів початкової школи закладів загальної середньої освіт громади. 

Програма розроблена на виконання завдань із якісної, сталої підтримки реалізації Концепції Нової української школи та відповідно до Меморандуму про взаєморозуміння між Міністерством освіти і науки України та the LEGO Foundation щодо співпраці у сфері освіти та науки.

Упродовж двох днів  учасники тренінгу розширили власний досвід застосування діяльнісних практик в освітньому процесі початкової школи, активно взаємодіяли один з одним, спілкувались, творили.

Щиро дякуємо тренеру В’юнник Ользі Василівні, заступнику директора з навчально-виховної роботи КЗ «Богодухівський ліцей №2»,  за активну співпрацю, креативність та наставництво!

Вітаємо з потужним стартом ! Адже попереду тренінги ще для двох груп.

З нетерпінням чекаємо на нові зустрічі!


« повернутися

Вхід для адміністратора