A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Богодухівський центр професійного розвитку педагогічних працівників" Богодухівської міської ради Харківської області

Методична зустріч шкільних бібліотекарів

Дата: 04.10.2023 13:10
Кількість переглядів: 18

 

04 жовтня шкільні бібліотекарі громади зібралися на методичну зустріч, щоб обговорити актуальні питання роботи шкільних бібліотек під час воєнного стану у 2023/2024 н.р. та поділитися власним досвідом, як залучити маленьких читачів до активного читання.

Особливу увагу приділили проведенню Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек, який у 2023 році відбуватиметься під гаслом «Вірю в майбутнє твоє, Україно!» з 01 по 31 жовтня.

Захід сприятиме втіленню основних положень «Концепції національно-патріотичного виховання в системі освіти України», затвердженої наказом Міністерства освіти і науки України від 6 червня 2022 року № 527, а також приверненню уваги до питання патріотичного виховання у нашій державі, розкриттю виховної функції шкільної бібліотеки, об’єднанню зусиль педагогічного колективу і бібліотеки щодо розвитку патріотизму зростаючої особистості.

У місячнику братимуть участь шкільні бібліотекарі, представники обласних, районних державних адміністрацій, органів управління освітою, директори закладів освіти, вчителі, методисти з бібліотечних фондів, громадські діячі.


« повернутися

Вхід для адміністратора