A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Богодухівський центр професійного розвитку педагогічних працівників" Богодухівської міської ради Харківської області

Презентаційний  меседж з питання проведення моніторингових досліджень якості освіти

Дата: 13.09.2023 12:28
Кількість переглядів: 6

 

          13 вересня працівниками Центру професійного розвитку  для відповідальних у закладах освіти проведено презентаційний меседж з питання  проведення регіональних моніторингових досліджень  якості освіти у І семестрі  поточного навчального року.

         Метою даного дослідження, що проводиться Центром моніторингу Комунального вищого навчального закладу «Харківська академія неперервної освіти»,  є вивчення особливостей освітньої діяльності в закладах позашкільної освіти та результатів освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти.

          Учасниками дослідження у нашій громаді стали  усі заклади дошкільної освіти та заклади загальної середньої освіти, що виявили бажання долучитися до дослідження рівня сформованості в учнів 5-х  класів читацької, математичної компетентності та компетентності в галузі природничих наук.

        Анкетування учасників у  ЗДО триватиме до 15 жовтня, тестування учнів 5-х класів відбудеться з 19 по 28 вересня 2023 року.


« повернутися

Вхід для адміністратора