A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Богодухівський центр професійного розвитку педагогічних працівників" Богодухівської міської ради Харківської області

«Учитель року – 2023»: підведено підсумки обласного туру

Дата: 24.02.2023 08:34
Кількість переглядів: 23

«...Повторімося у наших вихованцях прекрасними рисами національної культури, патріотичним духом любові до свого народу, любові до вищої якості людини – творчості». Слова Народного Вчителя, видатного педагога-новатора Олександра Антоновича Захаренка влучно передають призначення вчителя. Зробивши вибір стати вчителем, людина перетворюється на незвичайну неординарну особистість. Адже щоб стати найкращим, наймудрішим, найрозумнішим, треба неабиякі вміння і надзвичайну силу духу, тим паче, в нинішніх умовах.

Кожного року учителі з усієї Харківщини підтверджують думку про те, що випадкових людей у цій професії не буває. Обласний тур конкурсу «Учитель року» збирає володарів безсумнівного педагогічного таланту, високого рівня професійних знань і надзвичайно цікавих неординарних людей. Цьогоріч умови проведення конкурсу особливі, − з дотриманням законодавства України в частині забезпечення заходів безпеки, пов’язаних із запровадженням правового режиму воєнного стану в Україні, учителі змагалися дистанційно.

Учасником обласного туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023» у номінації фізична культура (всього учасників було 48) від нашої громади стала вчитель КЗ «Богодухівський ліцей №1» Юлія КАРМАЗОВА, яка бажала не тільки гідно представити себе як особистість, підвищити свій статус, статус свого закладу освіти і громади в цілому, а і показати, що в умовах війни школа живе, працює і виховує патріотів своєї держави.

Юлія Олександрівна з гідністю пройшла всі конкурсні випробування: «Тестування», «Практична робота», «Майстер-клас», «Методичний практикум» та «Урок».

За рішенням журі наша конкурсантка посіла почесне ІІ місце!

Шановна наша колежанко! Прийміть найщиріші й теплі привітання з перемогою! Бажаємо Вам подальших успіхів і здобутків! Сподіваємося, що конкурс розкрив перед Вами нові обрії, можливості щодо пізнання себе та світу! Ви – наша гордість! Так тримати! І з таким же настроєм і завзятістю крокуйте вперед до нових перемог та вершин! Нехай Вам щастить у всьому!

З повагою, любов’ю і гордістю, Ваші колеги.

https://youtu.be/QTKGF-wb10Y


« повернутися

Вхід для адміністратора