A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Богодухівський центр професійного розвитку педагогічних працівників" Богодухівської міської ради Харківської області

Відбулися довгоочікувані заходи - Тринадцята міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» й Чотирнадцята міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті»

Дата: 30.11.2022 10:06
Кількість переглядів: 16

23-25 листопада 2022 року відбулися довгоочікувані заходи - Тринадцята міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» й Чотирнадцята міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті». Цьогоріч уперше за чотирнадцять років виставки об’єднані й відбулися в змішаному форматі (онлайн, дистанційно, заочно).

          Організовує та проводить виставки Компанія «Виставковий світ» за підтримки Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України, Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти».

Виставки «Сучасні заклади освіти» й «Інноватика в сучасній освіті» є особливими, бо сьогодні вони як ніколи демонстрували незламність нашої освіти. Не зважаючи на найскладніші часи для України, для всіх і кожного з освітян, для всього українського народу, виставки згуртували освітян і стали ефективною професійною локацією для презентації освітніх і наукових інновацій, новітніх технологій і методик, популяризації і обміну кращим педагогічним досвідом щодо створення в закладах освіти сучасного, розвивального, безпечного, здорового освітнього середовища.

          Педагогічні колективи закладів загальної середньої освіти громади щороку презентують на цих виставках досвід реалізації інноваційних освітянських ідей. У різні роки переможцями міжнародних виставок були творчі групи                                    КЗ «Богодухівський ліцей №1», КЗ «Богодухівський ліцей №2», КЗ «Гутянський ліцей» та КУ «Богодухівський центр професійного розвитку педагогічних працівників». У цьому році свій досвід у номінації «Сучасні форми, методи й прийоми підготовки здобувачів загальної середньої освіти до здійснення свідомого вибору майбутньої професії»  презентував педагогічний колектив КЗ «Крисинський ліцей» і був нагороджений  Золотою медаллю.

           Вітаємо колектив закладу на чолі з керівником Валентиною ОПРИШКО з уже другою перемогою у міжнародній виставці «Інноватика в сучасній освіті».

Освітянський фронт громади гідно тримає стрій!

Віримо в ЗБРОЙНІ СИЛИ УКРАЇНИ та разом наближаємо нашу ПЕРЕМОГУ!


« повернутися

Вхід для адміністратора