A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Богодухівський центр професійного розвитку педагогічних працівників" Богодухівської міської ради Харківської області

Відбувся семінар-практикум для професійної спільноти вчителів іноземної мови

Дата: 26.10.2022 13:02
Кількість переглядів: 13

26 жовтня у Центрі професійного розвитку педагогічних працівників відбувся семінар-практикум для професійної спільноти вчителів іноземної мови. Координаторкою та модераторкою семінару виступила консультант Центру Юлія ВЯТКІНА.

       Першу експертну панель розпочала Вікторія ХАРЧЕНКО, керівник  територіального методичного об’єднання професійної спільноти вчителів іноземної мови, яка виступила з темою «Окремі питання викладання іноземної мови у 5 класі НУШ», зупинилась на висвітленні основних питань організації освітнього процесу, організації навчання у 5-х класах НУШ з іноземних мов.

      Наступна спікера заходу, Олена БОГМАЦЕР, учитель КЗ «Богодухівський ліцей №2», яка працювала у пілотному 5 класі НУШ, детально розглянула систему оцінювання НУШ, критерії та шкалу оцінювання з іноземних мов у 5х класах Нової української школи.  Також пані Олена допомогла зорієнтуватись в особливостях впровадження формувального оцінювання в освітній процес, з власного досвіду запропонувала методи, інструменти, ресурси для використання педагогами у їхній педагогічній практиці.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора