A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Богодухівський центр професійного розвитку педагогічних працівників" Богодухівської міської ради Харківської області

Вереснева методична зустріч шкільних бібліотекарів

Дата: 28.09.2022 11:23
Кількість переглядів: 18

30 вересня українська бібліотечна спільнота відзначає своє професійне свято - День бібліотек, як прояв визнання державою важливості бібліотечної професії, важливою складовою якої є саме шкільні бібліотекарі. Саме вони розфарбовують професію бібліотекаря неймовірними відтінками, роблячи усе можливе і неможливе, щоб наші шкільні бібліотеки були кращими.

І нехай сьогодні можна почути думку, що бібліотеки доживають свої останні дні, ми переконані, що вони завжди були , є і залишаться на віки. Адже бібліотеки – це про все на світі. Без книги, інформації, бібліотеки не можна створити успішного майбутнього кожної людини.

А сьогодні, 28 вересня, напередодні свого професійного свята шкільні бібліотекарі громади зібралися на вересневу методичну зустріч, щоб обговорити актуальні питання роботи шкільних бібліотек під час воєнного стану у 2022/2023 н.р. та поділитися власним досвідом, як залучити маленьких читачів до активного читання.

За творчу професійну діяльність учасники були відзначені подяками Центру професійного розвитку.

Нехай кожний наступний день стане для кожного з професійної спільноти шкільних бібліотекарів не менш цікавим, бо Віра нас не покидає, Надія душу зігріває, Любов щоденно надихає, а Софія від необачних і необдуманих кроків застерігає.


« повернутися

Вхід для адміністратора