A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Богодухівський центр професійного розвитку педагогічних працівників" Богодухівської міської ради Харківської області

Нові можливості для педагогів, дітей і батьків

Дата: 08.02.2022 13:13
Кількість переглядів: 28

          Сьогодні відбулася зустріч спеціалістів Центру професійного розвитку педагогічних працівників та відділу освіти з директоркою першого в Україні Освітнього центру для педагогів, батьків і дітей «Я і моя школа» Іриною МІНЬКОВСЬКОЮ.

         Пані Ірина презентувала можливості Освітнього центру щодо задоволення потреб і запитів освітян з питання їх професійного розвитку.

         «Наші програми повністю відповідають державним вимогам, сертифікати зараховуються в офіційний обсяг підвищення кваліфікації, справді корисні знання і навички, великий вибір тем, форматів і тренерів, пропагуємо індивідуальний підхід, гнучкий графік і систему лояльності. Центр співпрацює з викладацькою спільнотою і широким колом партнерських й експертних організацій з усієї країни», - зазначила спікерка.

          Детальніше ознайомитися з роботою Освітнього центру «Я і моя школа» можна лінком https://meandmyschool.org.ua/dlya-doroslyh/

 



« повернутися

Вхід для адміністратора