A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Богодухівський центр професійного розвитку педагогічних працівників" Богодухівської міської ради Харківської області

Семінар для вчителів біології, хімії та природознавства

Дата: 03.02.2022 11:37
Кількість переглядів: 26

3 лютого відбувся семінар для вчителів біології, хімії та природознавства  за темою  «Професійний стандарт вчителя, як допомога у плануванні траєкторії професійного розвитку». Модератор семінару, консультант КУ «Богодухівського центру професійного розвитку педагогічних працівників» Юлія ВЯТКІНА розповіла про професійний стандарт, особливості проведення олімпіад та конкурсу МАН.

            Оксана БЕСПАЛЬКО, директор КУ «Богодухівського центру професійного розвитку педагогічних працівників», проаналізувала   результати ДПА та ЗНО з біології та хімії у 2021 році, зупинилася на типових помилках, допущених випускниками під час тестування. Олена ТРИЗНА, керівник ТМО, вчитель КЗ «Полково-Микитівський ліцей», розповіла про особливості ЗНО-2022.

          На семінарі своїми наробками поділилися Тетяна СУПРУН, вчитель КЗ «Богодухівський ліцей №1», Наталія КОБА, вчитель КЗ «Богодухівський ліцей №2», та Людмила КУЧКОВА, вчитель КЗ «Шарівський ліцей».

Під час засідання вчителі біології та хімії намагалися виявити зону професійного зростання через використання колеса балансу.

Всі погодилися, що активність вчителів біології та вчителів хімії у семінарі, олімпіадах та МАН, свідчить про розуміння вчителями власної траєкторії професійного росту.



« повернутися

Вхід для адміністратора