A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Богодухівський центр професійного розвитку педагогічних працівників" Богодухівської міської ради Харківської області

Відбулося засідання територіального методичного об’єднання вчителів англійської мови

Дата: 27.01.2022 09:20
Кількість переглядів: 34

26 січня відбулося засідання територіального методичного об’єднання вчителів англійської мови за участі Ірини БАКУМЕНКО, директора Українсько-британського коледжу, та Тетяни МАЛЬЦЕВОЇ, методист-консультант видавництва Makmillan у східному регіоні.

        З метою організації роботи щодо якості результатів навчання  проаналізовано результати державної підсумкової атестації з англійської мови у формі ЗНО в 11 класах закладів загальної середньої освіти громади в 2021 році за середнім балом та відсотком учнів, які отримали бали достатнього та високого рівня. Для аналізу використовувались дані Українського центру оцінювання якості освіти та презентаційні матеріали Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти.

          В ході роботи було розглянуто питання формувального оцінювання у 5 класах Нової української школи за підручниками All clear (видавництва Makmillan).



« повернутися

Вхід для адміністратора