A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Богодухівський центр професійного розвитку педагогічних працівників" Богодухівської міської ради Харківської області

Вічно живе Шевченкове слово: відбувся територіальний етап ХІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

Дата: 17.11.2021 14:26
Кількість переглядів: 43

 

Мабуть нема в Україні такої людини, яка б не читала віршів Тараса Григоровича Шевченка. У кожного своє розуміння його творів. Але для всіх українців Шевченко є генієм, явищем великим і вічним в історії нашої держави.

        Для нашого народу — «Кобзар» не просто настільна книга. Це святі для нашої Батьківщини рядки, які не втратили свою актуальність навіть через десятки років після їх написання.

        Конкурс започаткований як щорічний загальнонаціональний захід, і добре відомий сьогодні не лише в Україні, а й за її межами. Щорічно він перетворюється на великий марафон, упродовж якого юнаки і дівчата змагаються за звання кращих знавців української мови і літератури.

        Сьогодні учнівська молодь 5 -11 класів закладів загальної середньої освіти громади взяла участь у ХІІ Міжнародному мовно-літературному конкурсі учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, який вдруге  за дванадцять років відбувся дистанційно у зв’язку з епідеміологічною ситуацією в країні.

        Не зважаючи на новації у проведенні конкурсу кожен заклад представив своїх учасників.


 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора