A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Богодухівський центр професійного розвитку педагогічних працівників" Богодухівської міської ради Харківської області

Відбулися тематичні заходи присвячені Дню захисників і захисниць України

Дата: 13.10.2021 09:58
Кількість переглядів: 36

         Урочисто, на хвилі неабиякого піднесення, з метою вшанування мужності та героїзму захисників і захисниць незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу у підростаючого покоління, в закладах загальної середньої освіти громади відбулися тематичні заходи присвячені Дню захисників і захисниць України. Зокрема, уроки з історії України, уроки мужності, семінари, бесіди, години спілкування за темами «Біля мужніх людей схиляю коліно», «Мій рідний край, моя земля, моя історія жива», «Тільки тим історія належить, хто за неї бореться й живе»,  «Нащадки козацької слави», «Гордість і душа держави, її надія і оберіг – це захисники України»; перегляд та обговорення  художнього фільму «Богдан-Зіновій Хмельницький» (2006 року, режисер М. Мащенко); конкурс малюнків «Козацька слава»; літературні подорожі «Рідна земле моя, ти козацького славного роду»; історична гра «Подорож у глиб віків до славетних козаків».

         14 жовтня  має бути святим днем для всіх свідомих громадян. Ми не повинні бути байдужими до минулого рідного краю.  У  цей складний для України час потрібно знаходити те, що єднає нас – різних, проте рівних громадян вільної держави. Радісно, що українська молодь ревно береже історичну пам’ять нашого народу і популяризує його традиції.


« повернутися

Вхід для адміністратора