A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Богодухівський центр професійного розвитку педагогічних працівників" Богодухівської міської ради Харківської області

8 лютого День безпечного Інтернету

Дата: 08.02.2022 15:13
Кількість переглядів: 31

Ця міжнародна календарна подія виникла за сприянням організації Insafe починаючи з 2004 року. Вона відзначається щорічно у другий день другого тижня лютого. В 2022 році День безпеки в Інтернеті припадає на 8 лютого.

      Метою Дня безпеки в Інтернеті є поширення знань про безпечне, відповідальне і позитивне використання цифрових технологій для дітей та молоді.

      Ця подія дозволяє зробити акцент на позитивному використанні технологій, сприяє створенню більш безпечної онлайн-спільноти. Вона служить закликом для молодих людей, батьків, вихователів, вчителів, соціальних працівників, співробітників правоохоронних органів, підприємств, політиків і широких верств суспільства, щоб об’єднатися з метою сприяння та створення найбільш позитивного і кращого Інтернету.

          Сьогодні педагогічні працівники закладів та установ освіти громади долучилися до  Всеукраїнського онлайн-флешмобу до Дня безпечного Інтернету, який проводився в рамках співпраці Google Україна та Міністерства освіти і науки України. З 14:00 до 15:00 освітяни виконували цифрові вправи у віртуальних кімнатах Google for Education та отримали рекомендації щодо обережності та відповідальності під час роботи в Інтернеті, дізналися як використати готові методичні рішення для формування навичок інформаційної безпеки, отримали підготовлений кейс для впровадження в освітній діяльності.


« повернутися

Вхід для адміністратора