A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Богодухівський центр професійного розвитку педагогічних працівників" Богодухівської міської ради Харківської області

Нарада з відповідальними у закладах загальної середньої освіти громади за формування комплектів реєстраційних документів ЗНО випускників ЗЗСО

Дата: 02.02.2022 11:43
Кількість переглядів: 28

02 лютого проведено нараду з відповідальними у закладах загальної середньої освіти громади за формування комплектів реєстраційних документів ЗНО випускників в ході якої обговорено особливості процедури реєстрації на ЗНО-2022.

          Реєстрація для участі в основній сесії зовнішнього незалежного оцінювання 2022 року триватиме з 01 лютого до 09 березня. Відповідальні у  закладах освіти зможуть зареєструвати учнів для проходження ДПА у формі ЗНО до 01 березня 2022 року.

          Додатковий період реєстрації для участі в додатковій сесії зовнішнього незалежного оцінювання триватиме упродовж  05 – 17 травня включно.

          Наказом Міністерства освіти і науки України від 5 травня 2021 року №498 урегулювано проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2022 року. Відповідно до наказу кожен зареєстрований учасник має право за рахунок коштів державного бюджету пройти тести  щонайбільше з п’яти навчальних предметів.

         Щоб зареєструватися для участі в ЗНО потрібно правильно обрати категорію, створити й заповнити реєстраційну картку, бланк якої формується із використанням спеціального сервісу «Зареєструватися», розміщеного на веб-сайті УЦОЯО у рубриці «ЗНО/ДПА», підготувати комплект реєстраційних документів і подати його особі, відповідальній за реєстрацію в закладі освіти.

         Комплект реєстраційних документів має містити:

  • оформлену реєстраційну картку, бланк якої формується із використанням спеціального сервісу «Зареєструватися»;
  • засвідчену власноруч копію паспорта громадянина України;
  • за потреби інші документи (медичний висновок  про створення особливих умов для проходження ЗНО, копію документа про зміну імені/прізвища, копію нотаріально засвідченого перекладу українською мовою документів, наданих іноземною мовою для реєстрації).

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора