A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Богодухівський центр професійного розвитку педагогічних працівників" Богодухівської міської ради Харківської області

Проведено тренінг «1 грудня – Всесвітній день боротьби з ВІЛ/СНІД»

Дата: 01.12.2021 15:51
Кількість переглядів: 34

Всесвітній день боротьби зі СНІДом – це важлива нагода для підняття поінформованості молоді, широких верств населення про вірус, проблеми людей, які живуть з  ВІЛ, звільнення від наркотичної та алкогольної залежності.

01 грудня психологом КУ «Богодухівський центр професійного розвитку педагогічних працівників» спільно з членами Молодіжною радою при Богодухівській міській раді, з метою толерантного ставлення до людей, яких торкнулася проблема ВІЛ/СНІДу та привернення уваги суспільства до даної проблеми було проведено тренінг для учнівської молоді громади на тему                           «1 грудня – Всесвітній день боротьби з ВІЛ/СНІДом».

У ході тренінгу було наголошено, що люди з вірусом імунодифіциту можуть жити звичайним життям, народжувати дітей, працювати, подорожувати тощо. За допомогою вчасної діагностики та лікування необхідного для пацієнта гарантується якісне повноцінне життя.

Символом боротьби зі СНІДом стала червона стрічка. Кожен учасник тренінгу отримав символ співчуття, підтримки та надії на майбутнє без ВІЛ.


« повернутися

Вхід для адміністратора