A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Богодухівський центр професійного розвитку педагогічних працівників" Богодухівської міської ради Харківської області

Продовжується навчання вчителів закладів загальної середньої освіти громади

Дата: 27.10.2021 15:18
Кількість переглядів: 30

        Сьогодні у Комунальних закладах «Богодухівський ліцей №2» та «Богодухівський ліцей №3» розпочали навчання педагогічні працівники закладів загальної середньої освіти громади, які забезпечуватимуть реалізацію нового Державного стандарту базової середньої освіти.

        Вчителі початкових класів (третя група)  навчаються за темою «Використання цифрових технологій та технологій дистанційного навчання в початковій школі»,  вчителі російської мови та зарубіжної літератури за темою «Професійна діяльність вчителя: формування предметних компетентностей учнів на уроках зарубіжної літератури, російської мови», вчителі англійської мови за темою «Професійна діяльність вчителя іноземної мови. Формування ключових та предметних компетентностей» та вчителі географії за темою «Реалізація Державного стандарту базової середньої освіти, формування ключових і предметних компетентностей  учнів на уроках географії».

       Навчання триватимуть два дні (15 годин), проводять їх сертифіковані педагоги-тренери, які пройшли навчання у КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти».

 


« повернутися

Вхід для адміністратора